Kansalliset kilpailut

Sawuisista tukkilaismajoista on päästy pikkuhiljaa sivistyksen pariin, mutta CrossFit SLN on päättänyt ilahduttaa kilpailuhenkisiä kovan urheilun harrastajia ympäri Suomen järjestämällä kilpailun, joka sijoittuu kesään, tarkemmin keskikesän juhlahumuun. Sawottakämpillä on juonittu todella mainiot kisat, joissa kilpaillaan ja mittelöidään henkisten, fyysisten ja jopa kosmisten voimien kanssa. Olkaa hyvä, käykää yhteisen Sawotan ääreen nöyryydellä, mutta vain voitto ja eteenkin se ylivoimainen murskavoitto mielessä. Sillä vain Sawotan kovimmat, uutterimmat saavat kirjamiehiltä pisteet ja kasööri suorittaa palkat heille päivän lopussa.

tausta_saawotta3

14.6. OKL-hallilla, Savonlinnassa kello 10.00 räjähtää kilpailut käyntiin monine uuvuttavine, piristävine, vaativine ja monimuotoisine lajeineen. Kisaa tarjoilemme päivän urakan verran. Illalla kilpailija huoltajineen voi keskittyä kuuntelemaan musiikkia boksillamme livebändin soittaessa ja rennosti pikku purtavaa nautiskellen. Kyseessä on yksityistilaisuus joka on tarkoitettu teille rakkaat urheilevat sankarimme, sekä huoltajat.

Sawotan sarjat:

Miehet, Naiset, Masters Miehet +40 ja Masters Naiset +40

 

Sawotan päivätienestit, jokaisen sarjan parhaalle Sawottasankarille ovat.

Voittaja; 300€ + tuotepalkinnot.

Toinen; 100€ + tuotepalkinnot.

Kolmas; tuotepalkinnot.

Muille kokemusta ja hyvää kisafiilistä, illalla kaikille yhteistä yhdessäoloa CrossFit SLN:n tiloissa Pappilankatu 1:sessä. Mistä lyhyt matka paikallisiin ravintoloihin ja hotelleihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *