19.2.2014

Aikataulut

PERJANTAI 8.6.
20:00-21:00 Urheilijoiden rekisteröityminen

LAUANTAI 9.6.
TBA

Urheilijoiden rekisteröityminen on perjantai-iltana klo 20-21 sekä lauantaiaamuna 07:15-07:45 Kyröniemen urheilukentällä, osoitteessa Kyrönniemenkatu 5, 57200 Savonlinna. Urheilijoille on varattu huoltajalippu, 1 lippu per 3 urheilijaa / affiliate.

Kisoissa on säävaraus: sateen sattuessa urheilemme sateella.
Rannetukien, polvitukien ja nostovöiden, sekä kämmeniä suojaavien hanskojen tai leimien käyttö on sallittua. Myös tukiteippaukset ja magnesiumin käyttö on sallittua. Vetoremmien, tukevien voimanostoasujen tai pihkan käyttö on kielletty. Jos varusteiden soveltuvuudessa on jotain epäselvää, esitä varusteesi päätuomarille ennen kisan alkua.

Urheilijoilla on erillinen lämmittelyalue joko Kyröniemen kentän alla sisällä, tai ulkona, riippuen säästä. Jokainen urheiija suorittaa 4 lajia.

Erät noudetaan yhtenä ryhmänä ennen lajin alkua. Lämmittelyalueella on urheilijakontrolli joka varmistaa, että jokainen urheilija on oikeassa erässä. Jos et ole paikalla, kun on oman eräsi vuoro, päättyy kisasi siihen.

Käyttäydy kisapäivän aikana hyvän urheilijaetiketin mukaisesti: kiroilu, välineiden paiskominen, tuomarien solvaaminen ym. johtavat varoitukseen ja sen jälkeen diskaukseen.

Kisojen jälkeen järjestämme jatkot. Kerrotaan niistä enemmän, kun asioita on lyöty lukkoon.

Mieltä painavissa asioissa voit lähestyä sähköpostitse: sawotta@sawotta.com tai Facebookissa yksityisviestillä Sawotan omalla sivulla.