19.2.2014

Aikataulut

Urheilijoiden rekisteröityminen on perjantai-iltana klo 20-21  sekä lauantaiaamuna 07:15-07:45 Kyröniemen urheilukentällä, osoitteessa Kyrönniemenkatu 5, 57200 Savonlinna. Urheilijoille on varattu huoltajalippu, 1 lippu per 3 urheilijaa / affiliate.

Varaa kisaan mukaan ulkovarusteet juoksemista varten. Säävaraus: sateen sattuessa juoksemme sateella.
Rannetukien, polvitukien ja nostovöiden, sekä kämmeniä suojaavien hanskojen tai leimien käyttö on sallittua. Myös tukiteippaukset ja magnesiumin käyttö on sallittua (varaa oma pala). Vetoremmien, tukevien voimanostoasujen tai pihkan käyttö on kielletty. Jos varusteiden soveltuvuudessa on jotain epäselvää esitä varusteesi päätuomarille ennen kisan alkua.

Sarjojen voittajille 350e + tuotepalkinnot,

hopeamitalisteille 100e + tuotepalkinnot,

pronssimitalisteille tuotepalkinnot.

Urheilijoilla on erillinen lämmittelyalue joko Kyröniemen kentän alla sisällä tai ulkona, riippuen säästä. Jokainen masters-urheilija suorittaa 3 lajia. Jokainen teen-sarjalainen suorittaa 3 lajia. Avoimessa sarjassa jokainen suorittaa 3 lajia, finaalin 10 parasta.

Erät noudetaan yhtenä ryhmänä ennen lajin alkua. Lämmittelyalueella on urheilijakontrolli joka varmistaa, että jokainen urheilija on oikeassa erässä. Jos et ole paikalla, kun on oman eräsi vuoro, päättyy kisasi siihen.

Käyttäydy kisapäivän aikana hyvän urheilijaetiketin mukaisesti: kiroilu, välineiden paiskominen, tuomarien solvaaminen ym. johtavat varoitukseen ja sen jälkeen diskaukseen.

Kisojen jälkeen järjestämme jatkot Huvila ravintolalla – elävän musiikin parissa. Keskustassa, osoitteessa Puistokatu 4, 57100 Savonlinna. Jatkot kannattaa kokea, loistava porukka ja livemusiikkia!

Mieltä painavissa asioissa voit lähestyä sähköpostitse: sawotta@sawotta.com tai Facebookissa yksityisviestillä Sawotan omalla sivulla.